Over Liana Coaching

 

 

Liana heeft veel uitdagingen overwonnen in haar leven.

Ze was 16 toen er oorlog begon in haar vaderland. Toen ze 22 was vluchtte ze zonder partner naar Nederland met haar kind van 2 jaar en zwanger van de 2e. Ze moest haar leven opnieuw opbouwen in Nederland en dat zonder familie, vrienden, geld, connecties én zonder de taal te kennen. Het enige wat ze had was haar “drive” om haar leven te veranderen.

Haar drang naar rechtvaardigheid droeg bij aan haar keuze om voltijd Nederlands Recht te studeren. Ondanks scheiding, inmiddels twee kleine kinderen en geldzorgen heeft ze haar leven verder opgebouwd. Ze studeerde af, kreeg een goede baan, had inmiddels goede vriendschappen opgebouwd. Terwijl ze alles had om gelukkig te zijn haalde ze er toch geen voldoening uit.

Ze voelde zich gevangen in “dat leventje”. Ze had er zo hard voor gewerkt om het te creëren en tóch was ze ongelukkig. Het voelde alsof ze het ideaal van een ander leefde. Het gevolg hiervan was: stress, vermoeidheid en het gevoel van machteloosheid. Ze kon wat ze had opgebouwd niet opgeven en tóch kon ze de realiteit ook niet accepteren. Iedereen was zo trots op haar, echter voelde zij zich ellendig. En juist op dat moment raakte ze haar baan ook nog kwijt…

Het bleek haar redding te zijn. Op een dag was ze helemaal klaar met het lijden, het was genoeg geweest. Ze nam haar leiderschap terug en koos voor haar geluk. Ze besloot om de juridische wereld te verlaten en een coachingstraject aan te gaan. Haar verlangen om voldoening te halen uit het leven kwam in een stroomversnelling.

In 2012 heeft ze de Post HBO opleiding tot Transformationeel Coach afgerond.  In 2015 is ze Yoga Teacher geworden en is ze haar eigen bedrijf gestart. Inmiddels geeft ze naast de individuele coachingstrajecten en yogalessen ook Yoga Vakanties, Groepscoaching events en meerdaagse anatomie scholingen aan yogadocenten.

Haar leven voelt nu compleet. Ze heeft passie en toewijding voor haar werk. Hierdoor krijgt ze vreugde, vrijheid en energie.  Ze inspireert anderen om hun hart te volgen. In haar coaching helpt ze mensen hun angst, stress en vermoeidheid om te zetten naar kracht, energie en voldoening door leiderschap te nemen, barrières weg te ruimen, nieuwe identiteit op te bouwen en hun hart te volgen.

Haar aanpak is breed, praktisch en simpel. Je bouwt gezonde routines op in voeding, beweging en sterke mindset.

Ze helpt je beperkende overtuigingen te doorbreken en het authentieke leven te creëren waar jij gelukkig van wordt.

Heb je uitdagingen die je wil overwinnen? Ben je toe aan de volgende stap? Neem dan direct contact op.